„A Campus Fesztivál Debrecen egyik pillére”

Egy hét múlva startol a buli a Nagyerdőn – fotókkal, videóval

A tavaly 118 ezer látogatót vonzó rendezvény iránt akkora az érdeklődés, hogy elővételben az eladható bérletek száma már korlátozottá vált.

A július 24-én elrajtoló Campus Fesztivál részleteiről tartottak tájékoztatót kedden este a Forest Officies Debrecenben. Az eseményen szó esett a repohárrendszerről, a gyerekprogramokról, a fellépőkről és a Campus-könyvről is.

„A Campus Fesztivál Debrecen egyik pillére”: egy hét múlva startol a buli a Nagyerdőn – fotókkal, videóval

Az eseményen Miklósvölgyi Péter kiemelte, reméli, jó idő lesz a Campus ideje alatt. A Debreceni Campus N.K. Kft. ügyvezetője hozzátette, a tavalyi rekordévnél is jobbak a jegyeladási statisztikáik. Hozzátette: nemcsak a helyszín különleges, hanem a programjaik is, emellett az árak is kedvezők lesznek ételek és italok terén.

Bács Zoltán elmondta: a fesztivál nevében is benne van az egyetemre utaló campus szó. A Debreceni Egyetem kancellárja felidézte az EFOTT-on töltött éveket, majd 2005-ben jött az ötlet, hogy a városnak legyen saját fesztiválja. 2007-ben a Vekeri-tónál az EFOTT égisze alatt rendezték meg, a rá következő évben viszont már a Campus kapott helyet a tónál, ami 2009-ben beköltözött a városba.

Papp László kiemelte: egy város számára fontos az, hogy az utazók és a helyiek számára egyaránt vonzó legyen.

Papp László kiemelte: egy város számára fontos az, hogy az utazók és a helyiek számára egyaránt vonzó legyen.

A polgármester aláhúzta, már nemzetközi térben is elhelyezte a várost a rá jellemző gazdasági fejlődés, így a Campus Fesztivál is az egyik pillére Debrecennek.

FORRÁS: DEHIR:HU
TOVÁBB A TELJES CIKKRE>>>